Valley of Shadows
ספרד / 2024 / Length: 120
Director: סלבדור קאלבו
With: מיגל הראן, סוסנה אבאיטואה, אלכסנדרה מסנגקאיי
Language: ספרדית, תרגום לעברית ואנגלית
מסע ריפוי בעמק הצללים
מפגש קולנועי עם ד"ר אריאל וורנר
במפגש קולנועי זה, נעסוק בממשקים בין מימדי הגוף, הנפש והנשמה במצבי משבר וטראומה. נכיר את הדרך שבה נוכחות, חמלה, מחילה ותרגולי גוף-נפש ורוח מאפשרים לשוב אל העוגנים הפנימיים בזמנים של הצפרקות וכאב.
נעמיק במשמעותו של המפגש עם הטבע כמשאב לריפוי, התחדשות והיזכרות במקצב החיים הפנימי שלנו. נתנסה בכלים פרקטיים שיחזירו אותנו הביתה לעוגני הלב והנשמה במצבים סוערים.
אודות המרצה:
ד"ר אריאל וורנר, בפסיכולוגיה טרנספרסונאלית ותואר שני במדעי הרפואה- פסיכו-נוירו-אימונולוגיה. פסיכותרפיסטית, מלווה, מנחה, מרצה בתחום של גוף-נפש-רוח. מומחית בשילוב של כלים וגישות רוחניות לשיפור איכות חיים והפחתת מתחים של מטפלים ומטופלים במעגל החיים והמוות.
בחזרה מההימלאיה | Valley of Shadows
***אזהרת טריגר***
קיקה, קלרה ובנה לוקאס יוצאים לחופשה בצפון הודו. במהלך לילה סוער, תקרית דרמטית מפרידה ביניהם וקיקה מחולץ כשהוא פצוע ומובל אל כפר מבודד למרגלות ההימלאיה. שם, למול היופי הבלתי נתפס, קיקה מתאושש בהדרגה ולומד את אורח חייהם הייחודי של בני השבט – את המסורות, האמונות והקשר העמוק לטבע. תהליך ההחלמה הופך למסע פנימי של גילוי עצמי וגאולה, עד שלבסוף, קיקה מתחזק ומסוגל לצאת לדרך ולתפוס חזרה את מקומו בעולם, כשהוא כבר אינו אותו אדם.
באדיבות סרטי נחשון
משך האירוע כולו כ-160 דקות. ההקרנה תתחיל מיד בתום ההרצאה
סרטים נוספים שיכולים לעניין אותך


































































































עוד מספרים על הסרט
כתב העת סינמטק
עוד בכתב העת סינמטק

דבר המערכת – גיליון מקוון אוגוסט 2022
סינמטק / 09.10.2025
גיליון זה מוקדש כולו לפסטיבל ה-75 בקאן. בעיני רבים נחשב פסטיבל זה לאירוע הקולנועי המרכזי של השנה, ומידע
לקריאהנשארים מעודכנים
הרשמו לניוזלטר ותקבלו מאיתנו עדכונים והמלצות על כל הסרטים והאירועים החדשים והכי מעניינים







