לחץ על לחצן ESC לפתיחת סרגל הנגישות עבור לתפריט הראשי דלג לתוכן דלג למפת האתר

הדיקטטור | אור ברגמן וכרמל צאיג

ארה"ב / 2012 / אורך: 83

בימוי: לארי צ'ארלס
בהשתתפות: סשה ברון-כהן אנה פאריס מייגן פוקס
שפה: אנגלית, תרגום לעברית

רגע לפני הבחירות, האירוע היחיד שלא יקרא לכם לעודד הצבעה: הקרנת ״הדיקטטור״ של סשה ברון כהן, ולפניה אור ברגמן וכרמל צאייג ידרגו את הדיקטטורים האהובים בהיסטוריה לפי המדדים החשובים באמת - גובה, צבע עיניים, מזל ואופק, תחביבים, אסתטיקת המשטר, סלוגן המפלגה, רד פלאג, האם כיף איתם במסיבה וכמה הייתם סומכים עליהם בתור טריפ סיטר. לפני שנותנים את הקול לדיקטטור חשוב שנדע לפחות למה.
הדיקטטור | The Dictator

סשה ברון כהן (בוראט) פושט את חליפת בוראט ותחתוני ברונו הזוהרים, לטובת מדים לבנים עטורי מדליות. הקומיקאי הבריטי המטורלל נכנס לנעליו של הגנרל-אדמירל חאפז אלאדין – דיקטטור של מדינת וואדיה הצפון-אפריקאית, שנקרא למליאת האו"ם בניו יורק כדי להסביר את כוונת מדיניות הגרעין המתפתחת שלו. אלאדין האקסצנטרי (אנדר-סטייטמנט…) מגיע עם עוזרו האישי (השחקן בן קינגסלי) לאמריקה, רק כדי לגלות שמזימה לבצע הפיכה דמוקרטית בארצו מבצבצת מתוך שיער הערווה שלו. וולגאריות זה שם המשחק. הבמאי של "בוראט" ו"ברונו", לארי צ'ארלס ביים. מצורפת גרסא לא מצונזרת וארוכה יותר.

משך האירוע כשעתיים

הזמנת כרטיסים

בחרו תאריך ושעה

סרטים נוספים שיכולים לעניין אותך

סלון עוטף 7/10
סלון עוטף 7/10
אורך:90 דקות
לפרטים והזמנה
20 שנה ל"מאגר העדויו
20 שנה ל"מאגר העדויו
אורך:95 דקות
לפרטים והזמנה
הדיקטטור | אור ברגמן וכרמ
הדיקטטור | אור ברגמן וכרמ
אורך:83 דקות
לפרטים והזמנה
לכל הסרטים

עוד מספרים על הסרט

כתב העת סינמטק

עוד בכתב העת סינמטק
img

דבר המערכת – גיליון 247

סינמטק /  23.09.2026

זהו זה. במסגרת מבצע "תל אביב מחדשת פניה" הגיע הזמן, אחרי 44 שנה, להוציא גם את כתב העת שלנו לגמלאות. הגיליון הראשון הופיע ב-1 בינ

לקריאה

Gift Card לסינמטק תל אביב

המתנה המושלמת!

לפרטים ורכישה

נשארים מעודכנים

הרשמו לניוזלטר ותקבלו מאיתנו עדכונים והמלצות על כל הסרטים והאירועים החדשים והכי מעניינים



    הכי משתלם מועדון המנויים!

    נהנים באופן קבוע מחוויות קולנועיות איכותית וייחודיות

    לפרטים