קצר אנימציה | פסטיבל סטודנטים
/ אורך: 120
הקולנוע לוכד את הזמן ומתרגם אותו לרצף של פריימים הניתנים לתפיסה בשברירי שנייה. האנימציה, לעומתו, מפשטת את המימד הפיזי לקווים, צורות ותנועה הנרקמים בכל פריים לכדי עולם בעל משמעות וחיים. פרויקט ״קצר אנימציה״ של קרן מקור לסרטי קולנוע וטלוויזיה (ע״ר) מפגיש בין יוצרות ויוצרי קולנוע ואנימציה, ותומך בפיתוח ובהפקה של סרטי אנימציה קצרים — רגעים חזותיים ודרמטיים שבהם רעיון, סיפור, רגש ודמיון מתגבשים לכדי חוויה נתפסת.
זו השנה התשיעית שבה אנו נפגשים באירוע הפיצ׳ינג של קרן מקור, בשיתוף הפסטיבל הבינלאומי לסרטי סטודנטיות וסטודנטים, במסגרת פרויקט ״קצר אנימציה״. שבעה יוצרי ויוצרות אנימציה ישראלים יציגו בפני פאנל שופטים מטעם הקרן הצעות לסרטי אנימציה קצרים, ומתוכם ייבחרו שני פרויקטים שיזכו במענק הפקה. הסרטים המוגמרים יוצגו בהקרנת טרום־בכורה חגיגית במסגרת טקס הפתיחה של פסטיבל הסטודנטיות והסטודנטים הבינלאומי בשנת 2028.
הזמנת כרטיסים
בחרו תאריך ושעה
עוד מספרים על הסרט
כתב העת סינמטק
עוד בכתב העת סינמטק

דבר המערכת – גיליון 247
סינמטק / 04.06.2026
זהו זה. במסגרת מבצע "תל אביב מחדשת פניה" הגיע הזמן, אחרי 44 שנה, להוציא גם את כתב העת שלנו לגמלאות. הגיליון הראשון הופיע ב-1 בינ
לקריאהנשארים מעודכנים
הרשמו לניוזלטר ותקבלו מאיתנו עדכונים והמלצות על כל הסרטים והאירועים החדשים והכי מעניינים






