לחץ על לחצן ESC לפתיחת סרגל הנגישות עבור לתפריט הראשי דלג לתוכן דלג למפת האתר
img

הקליק האחרון – ערב עם דני דותן | סאונדטראק 2025

ישראל / 2013 / אורך: 93

בימוי: דני דותן, דליה מבורך
שפה: עברית, תרגום לעברית

הקליק האחרון – ערב עם דני דותן
עשור ל"אני לא בפסקול" | עשור למותו של אלי אברמוב | לקראת אלבום LIVE חדש של הקליק | לקראת ספר שירים חדש של דני דותן
אירוע לציון עשור לאלבום "אני לא בפסקול", יצירת המופת השלישית והאחרונה של הקליק ועשור למותו של אלי אברמוב, המלחין והגיטריסט של הקליק.
האירוע יכלול פרפורמנס של דני דותן לקראת יציאת ספר השירים החדש שלו, "אל תדליקו לי נר" (הוצאת ספרי עיתון 77), הכולל שירים שכתב לאורך הקריירה הענפה שלו, והקרנת בכורה לקליפ לייב חדש של הקליק מתוך ההופעה האחרונה של הלהקה בבארבי ב-2011, שתצא בקרוב באלבום הופעה חיה (קמע).
תתקיים שיחה עם דותן בהנחיית המנהל האמנותי של סאונדטראק תל אביב, ישיב כהן, והקרנת הסרט "הקליק האחרון" (2013).

הקליק האחרון | The Last Click
בשנות השמונים הקליק הייתה להקת פאנק/גל חדש מצליחה ששרה בעברית מסרים אנטי חברתיים ופוליטיים. אחרי שני אלבומים שנחשבים לאלבומי מופת בתרבות הנגד הישראלית, עם שירים כמו "אמא אני לא רוצה להיגמל", "אל תדליקו לי נר" ו"אינקובטור" הקליק התפרקה. שלושים שנה אחרי, כשהם בני 57, חברי הקליק נפגשים כדי להתחיל מסע אחרון משותף, לעשות ביחד עוד דבר אחד לפני שיהיה מאוחר מידי. בסרט "הקליק האחרון" מוצא את עצמו סולן הקליק דני דותן (שביים את הסרט יחד עם זוגתו דליה מבורך), יוצר ונאבק לאורך שנתיים עם מי שהיו החברים שלו ללהקה המיתולוגית שהתפרקה ב-1984. הוא רוצה לחזור לבמה, למחאה שנטש אז, אבל מה הסיכוי של מי שהיו בני עשרים ומשהו והיום הם בני חמישים ומשהו להחיות את המוזיקה שלהם, לעשות דבר אמיתי? הסרט עוקב אחרי הלידה מחדש של הקליק כשהעבר לא מפסיק לפרוץ פנימה, לחבל ולייאש. זה סרט על חברות ומוזיקה, על ניסיון לסגור מעגל. "הקליק האחרון" חושף את עוצמת השירים ואת היחסים החד פעמיים שנוצרו בין חברי הלהקה, את התקוות ואת התרסקות החלום, את הקונפליקטים ותחושת ההחמצה של מי שהיו מורדים צעירים שהרסו את מה שהיה להם, ויודעים שזאת ההזדמנות האחרונה שלהם, שזה הקליק האחרון.
הסרט הופק על ידי אליל תקשורת עבור הוט 8
אורך כולל כ-130 דקות


צילום של הקליק: בועז אופנהיים
צילום דני דותן: דליה מבורך

ההקרנות של הסרט הסתיימו

מוזמנים לצפות בכל ההקרנות החמות שעכשיו בסינמטק

לרכישה

עוד מספרים על הסרט

כתב העת סינמטק

עוד בכתב העת סינמטק
img

דבר המערכת – גיליון 247

סינמטק /  08.10.2025

זהו זה. במסגרת מבצע "תל אביב מחדשת פניה" הגיע הזמן, אחרי 44 שנה, להוציא גם את כתב העת שלנו לגמלאות. הגיליון הראשון הופיע ב-1 בינ

לקריאה

Gift Card לסינמטק תל אביב

המתנה המושלמת!

לפרטים ורכישה

נשארים מעודכנים

הרשמו לניוזלטר ותקבלו מאיתנו עדכונים והמלצות על כל הסרטים והאירועים החדשים והכי מעניינים



    הכי משתלם מועדון המנויים!

    נהנים באופן קבוע מחוויות קולנועיות איכותית וייחודיות

    לפרטים