אופרה בקולנוע | האיטלקיה באלג'יר/רוסיני
ARIA - אופרה בקולנוע - עונת הכוכבים
אנו גאים להציג את ביצועי האופרה הטובים בעולם, בסדרה של שש הקרנות אופרה, שבמרכזה ביצועים בכיכובם של זמרי האופרה הגדולים של זמננו, מבתי האופרה והפסטיבלים הכי מרשימים ואיכותיים. הזדמנות נדירה ליהנות מהאמנים הכי נחשקים וההפקות הכי מרשימות בהקרנה איכותית, בליווי כתוביות תרגום לעברית ובתוספת הרצאת מבוא קצרה ומאירת עיניים מאת מרב ברק לפני כל הקרנה.
האיטלקיה באלג'יר/רוסיני
צ׳צ׳ליה ברטולי (מצו סופרן) זמרת הבל קנטו עטורת הפרסים והשבחים, מככבת בהפקה זו, של פסטיבל זלצבורג, אשר מגדירה מחדש את מושג הקומדיה באופרה. הומור חריף ובמה ססגונית בהפקה זו, של הקומדיה השנונה של רוסיני, על המפץ התרבותי הטעון והמשעשע שבין התרבות האיטלקית לתרבות האלג'יראית.
סרטים נוספים שיכולים לעניין אותך








































































































































עוד מספרים על הסרט
כתב העת סינמטק
עוד בכתב העת סינמטק

דבר המערכת – גיליון 241
סינמטק / 27.12.2023
גיליון סתיו, וכרגיל, חלקו הגדול מוקדש לסרטים החדשים שהוצגו השנה בוונציה. אבל כמו שאנחנו נוהגים בדרך כלל, נתחיל בקולנוע הישראלי ובסינמטק תל
לקריאהנשארים מעודכנים
הרשמו לניוזלטר ותקבלו מאיתנו עדכונים והמלצות על כל הסרטים והאירועים החדשים והכי מעניינים